Je woning snel verkopen

maart 31, 2020
admin

Je hebt besloten je huis te verkopen, en je kunt niet wachten om een nieuw huis te kopen. Er staat maar één ding in de weg: Je moet eerst de deal met je huidige huis sluiten. Je hoopt alleen dat het geen maanden duurt om een bod te krijgen. U wilt uw huis snel verkopen!

Nou, er is een beproefde truc die bewezen heeft de tijd van uw huis op de markt te verkorten. Een studie van de Real Estate Staging Association vond dat huizen geënsceneerd voordat ze een aanbod kregen in slechts 23 dagen gemiddeld werden verkocht.

Met de onderstaande technieken kunt u er zorg voor dragen dat uw woning snel verkocht wordt.

Kanaliseer je innerlijke opruim freak

Je wist altijd al dat je opruimingsdrang op een dag van pas zou komen. Nu is het tijd om je een weg te banen naar de harten van de kopers!

Opruimen is geen raketwetenschap - maar het is de sleutel tot het creëren van een aangename omgeving. Besteed bijzondere aandacht aan gewone rommel magneten zoals:

  • Keuken- en badkamertellers.
  • Schoorsteenmantels.
  • Wasserijruimte rekken.
  • Tafelbladen.
  • Tijdschriftenrekken.

Vind deskundige agenten om u te helpen uw huis te verkopen

Herschik het meubilair.

Zodra alle rommel uit de weg is, neemt u een stap terug en kijkt u naar het grote geheel. Nodigt uw kopers uit om uw opgeruimde woning te bezichtigen. Kunnen kopers vrij door uw huis bewegen zonder dat ze tegen dingen aanlopen? Zo niet, dan heeft u werk te doen!

Begin met het opbergen van grote elementen en verplaats meubels uit de buurt van de muren. Vaak is de kamer zo ingericht dat de kinderen in het midden van de kamer kunnen spelen of dat de tv gemakkelijk te zien is vanuit elke stoel en bank. Kopers willen naar binnen lopen en een open maar knusse ruimte zien die inspireert tot conversatie.

Een ervaren makelaar kan je een frisse blik gunnen en je helpen je huis opnieuw voor te stellen. Ga naar verschillende kamers en kijk of er stukken zijn die je opnieuw kunt gebruiken voor de woonkamer om het effect te krijgen dat je wilt.

Denk als een koper

Het schoonmaken van uw huis voor bezichtigingen is gezond verstand. Maar veel mensen onderschatten hoe schoon het moet zijn.

Dit is niet je normale weekend schoonmaakbeurt. Zie het als de voorjaarsschoonmaak op steroïden. U moet nadenken over wat kopers zoeken en tot het gaatje gaan zodat zelfs de kleinste details glanzen. Van plafondventilatoren en jaloezieën tot plinten en tegelspecie geen enkel oppervlak mag gemist worden.

Vergeet niet uw ramen glanzend schoon te maken. Er moet zoveel mogelijk licht binnenkomen

Plaats de eettafel centraal

De enscenering schetst een beeld voor potentiële kopers, zodat zij zich het leven in uw huis kunnen voorstellen.

En niets stelt het gezinsleven zo goed voor als de eettafel.

Daarom raad ik aan om de eetkamer aandacht te geven. breng de seizoensgebonden flair met een vleugje felle kleuren aan. Je hoeft niet over de top te gaan met elk stuk servies dat je bezit. Houd het eenvoudig door slechts twee plaatsen aan tafel te zetten of een decoratief middenstuk op een neutrale tafelloper te plaatsen. U kunt veel inspiratie vinden op Pinterest.

Als een koper ziet dat zijn gezin hier kan wonen, zal hij enthousiast zijn.

Breng de buitenwereld naar binnen

Laat uw kopers zich thuis voelen door te profiteren van wat er voor uw deur in volle bloei staat. verse bloemen zijn uitnodigend,. Ze fleuren een kamer op en sturen de boodschap dat dit een mooie ruimte is om in te vertoeven. Als het plukken van decoraties uit uw tuin geen optie is, stop dan bij uw lokale kruidenierswinkel en kies een vers boeket uit. Als u een tekort heeft aan vazen, toon dan uw vondsten in een antieke kruik voor een vleugje vintage charme.

Bloemen hoeven niet de enige ster van de show te zijn. Als u uw eigen fruit en groenten kweekt, verleid dan de kopers met een kom verse producten op het aanrecht.

De juiste prijs is belangrijk, maar bloemen en verse verf ook

Of u nu verkoopt op een kopersmarkt of een verkopersmarkt, de basisprincipes van het verkopen van uw huis veranderen niet. Kopers zullen het meest geïnteresseerd zijn in uw huis de eerste paar weken dat het op de markt is, dus u bent in de beste positie om te verkopen wanneer uw huis klaar is om te gaan op de eerste dag. Door gebruik te maken van deze eenvoudige en goedkope tips kunt u in een mum van tijd een bod verwachten. Bezoek deze link als u wilt weten wat uw woning waard is: wat is mijn huis waard.

Nog een aantal eenvoudige stappen voor het verkopen van uw huis

Heeft u genoeg eigen vermogen opgebouwd in dit huis om het te verkopen? Als u meer verschuldigd bent dan uw huis nu waard is, kunt u misschien beter wachten.

Kunt u zich de kosten van de verkoop van een huis veroorloven? Maak uw huis klaar om te verkopen en huur de juiste mensen om te helpen dit bespaard kosten.

Bent u gereed om dit huis achter te laten? Huiseigenaren hebben de neiging om van hun huis te houden. Zorg ervoor dat u emotioneel gereed bent om uw oude woning te verlaten en uw nieuwe woning te betrekken.

Als ruimte of functionaliteit het probleem is met het huis, is het kopen van nieuwe de slimste financiële verhuizing? Soms kan het afsluiten van leningen voor renovaties een betere oplossing zijn dan een grotere hypotheek.

Kies het juiste moment om uw huis te verkopen

De lente en de zomer zijn meestal de beste tijden om uw huis te verkopen, omdat gezinnen willen verhuizen voordat het schooljaar begint en mooi weer maakt het bekijken en inspecteren van uw huis makkelijker. Maar een grotere voorraad betekent dat kopers in de lente en zomer het zich kunnen veroorloven om kieskeuriger te zijn en het klimaat in verschillende gebieden kan van invloed zijn op de beste tijd om een huis te verkopen.

Uw behoeften zullen ook meespelen. Als u verhuist voor een baan die volgende maand in een andere staat begint, is de tijd om te verkopen natuurlijk zo snel mogelijk. Of, als u op huizenjacht bent, kan de tijd om te verkopen worden bepaald op basis van wanneer u in het proces van het kopen bent.

Werk samen met uw makelaar om te beslissen wanneer de beste tijd om uw huis op de markt te zetten en gebruik dat dan als een streefdatum om uw huis verkoopklaar te hebben.

Investeer in tijdelijke buitenopslag

Waar gaan al uw persoonlijke spullen heen? Niet in de kast. Dat is niet de manier om uw huis snel te verkopen. Kies in plaats daarvan voor een opslagruimte voor de spullen die u niet nodig heeft terwijl uw huis op de markt is. Neem uw dozen met: vakantie memoria babyspullen, seizoensgebonden kleding en die broodbakmachine die u nooit hebt gebruikt maar die u niet kunt loslaten, mee. En als je twee banken in je woonkamer hebt, overweeg dan om er een op te bergen zodat de kamer groter aanvoelt. Als u kiest voor een draagbaar apparaat, kan het worden vervoerd naar uw nieuwe huis, waardoor de verhuisdag een makkie wordt.

Tot slot, maak kleine upgrades aan uw huis, geef geen vermogen uit aan een verbouwing

Ga niet overdrijven met grote verbouwingen - u krijgt uw geld waarschijnlijk niet terug. In plaats daarvan, focus op kleine upgrades die kopers kunnen wow, met name in de keuken en badkamer, waar je het meest waarschijnlijk een rendement op de investering te zien.

© Je Huis Makkelijk Verkopen 2018 - 2020.
Wijzigingen voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram