Woning ervenJehuismakkelijkverkopen.nl is een samenwerking tussen een professionele vastgoedpartij en een in Nijmegen gevestigd SEO bureau (Ekxo.nl) dat de online marketing faciliteert voor Jehuismakkelijkverkopen.nl

Wat doet Jehuismakkelijkverkopen.nl?

Wij kopen huizen op van particulieren die snel hun woning willen verkopen. Dit kan zijn om verkoop stress te voorkomen, vanwege hoge makelaarskosten of omdat u graag naar een nieuwe woning wilt verhuizen en geen dubbele maandlasten wilt betalen.

Jehuismakkelijkverkopen.nl biedt uitkomst voor particulieren die in financiële nood verkeren en hun hypotheeklasten niet meer kunnen betalen. Wij kunnen de woning snel opkopen, wat valt te verkiezen boven beslaglegging op de woning door de financierende partij, veelal de bank. Bovendien kan in bepaalde gevallen na verkoop de woning worden teruggehuurd door de voormalig eigenaar hetgeen betekent dat de particulier de woning niet hoeft te verlaten.

Transparantie vinden wij erg belangrijk

Bij Jehuismakkelijkverkopen.nl gaan we uit van duidelijkheid en openheid. U wilt immers met een betrouwbare partij in zee gaan, dus wij zorgen voor openheid. Wij maken duidelijke afspraken gedurende het gehele koopproces. Kiest u voor Jehuismakkelijkverkopen.nl dan weet u op elk moment waar u aan toe bent.

Go top
Facebook
Twitter
LinkedIn
error: Content is beschermd