Twaalf tips om uw huis effectief te verkopen

1 april 2019

Huis effectief verkopen

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Er is de laatste jaren veel veranderd in de vastgoedmarkt en als u de beste prijs voor uw woning wilt krijgen, zijn er een paar belangrijke dingen waar u rekening mee wilt houden.

Experts hebben een kijkje in de markttrends en begrijpen wat er nodig is om een winstgevende verkoop te maken. We vroegen een panel van leden om hun beste tips te delen voor huiseigenaren die dit jaar willen verkopen. Hier is wat ze te zeggen hadden.

Leden delen een aantal manieren waarop u uw woning voor een betere prijs kunt verkopen.

 1. Spreek met een makelaar voordat u het huis gaat repareren

Veel huizenverkopers besteden veel tijd en geld aan het repareren van hun huis om te verkopen – maar het is van cruciaal belang om met een makelaar te spreken voordat u aan de slag gaat. Een deskundige makelaar die bekend is met uw buurt en markt kan u voorzien van aanbevelingen die het beste rendement op uw investeringen en de hoogste verkoopprijs genereren. In veel gevallen kunnen makelaars ook betrouwbare en betrouwbare leveranciers aanbevelen.

 1. Denk aan S.M.A.R.T.

De verkoop van uw huis zal anders zijn dan in het verleden. Overweeg het toevoegen van slimme technologie aan het huis. Breng vervolgens het pand tegen een eerlijke prijs op de markt met hoogwaardige media en onderpand. Voeg vervolgens waarde aan de koper toe door unieke prikkels aan te bieden. Repareer de voor de hand liggende defecten vooraf, en time uw vermelding op vastgoed websites op de juiste manier. Thinking S.M.A.R.T. zal het huis helpen verkopen in een veranderende markt.

 1. Verkoop uw woning voor een iets lager bedrag dan u wenst.

In een kopersmarkt vind ik dat het vaak het beste is om de prijs van uw woning iets te laag te houden. Door een lage prijs te hanteren creëert u een gevoel van urgentie en concurrentie voor uw onroerend goed dat heel goed kan resulteren in meerdere biedingen of zelfs een biedingsoorlog. U wilt nooit de markt naar beneden jagen, dus zelfs als u niet meerdere biedingen krijgt, zult u nog steeds belangstelling trekken terwijl anderen zich aanpassen.

 1. Heeft uw makelaar uitstekende HD foto’s van uw woning?

Gewapend met professionele foto’s van hoge kwaliteit, kan uw makelaar de advertentie op alle online social media platformen tonen en waarschijnlijk eveneens op sites als Funda. Het krijgen van de maximale exposure op uw advertentie zal de meeste interesse wekken en kan zelfs kopers die niet specifiek in die buurt winkelen, beïnvloeden.

De verkoop van uw woning in Nijmegen en Arnhem

 1. Onderzoek wat de huidige kopers wensen?

Vraag potentiële kopers wat ze wensen en draag er zorg voor dat uw woning aan deze wensen voldoet. Het is een uitstekende methode om potentiële verkopers over de streep te trekken.

 1. Loop voorop met uw vraagprijs

Prijs, marktbereik en onderhandelingen zullen centraal staan. Kopers worden steeds prijsgevoeliger naarmate de markt verschuift. De prijzen van woningen moeten vóór de markt worden geprijsd. De taak van een makelaar zal erin bestaan om het onroerend goed in handen te krijgen van de kopers voor wie het geschikt is. Proactieve marketing en het maken van strategische afspraken staan centraal.

 1.  Presenteer uw woning op de juiste manier

Het inrichten van een woning is een van de belangrijkste dingen die een huiseigenaar kan doen wanneer hij zijn woning verkoopt. Het is vaak moeilijk voor een toekomstige huiseigenaar om het potentieel van een woning te visualiseren zonder de juiste plaatsing van meubilair en een modern design esthetiek.

 1. Overweeg uw timing en de kosten van het wachten

Voordat u een langetermijncontract bij een traditionele vastgoedmakelaar sluit, moet u testen wat de markt u vandaag contant zal opleveren. Doe de wiskunde zorgvuldig over wat het je zal kosten om drie of zes maanden op een traditionele aanbieding te verkopen, en rekening te houden met weers- en markt richtingsrisico’s. Misschien vindt u eerder verkopen aan een koper met alle contanten winstgevender.

Verkoop snel uw woning Nijmegen

 1. Focus op uw geld kamers

Met de verschuiving van de markt zijn kopers selectiever in de huizen waar ze aanbiedingen op doen. De meesten van hen willen een huis dat turn-key is, dus focus op wat ik de ‘geld kamers’ noem. Het zijn de kamers waar mensen de meeste tijd in doorbrengen: keuken, familiekamer, hoofdslaapkamer en badkamers. Het bijwerken van deze ruimtes, of het nu gaat om een grote verbouwing of een nieuwe verflaag, zal een hogere ROI opleveren dan andere delen van het huis.

 1. Rechtvaardig uw prijskaartje

Wees attent in het huis dat je verkoopt. De kopers van vandaag zijn op zoek naar intelligentie en willen een veel holistischer begrip van hoe hun huis naast elkaar wordt geplaatst binnen hun micromarkt. Mensen zijn bereid om te betalen voor locaties van betere kwaliteit, unieke opbrengst van onroerend goed, constructie, ontwerp, team, enz., Maar het prijskaartje op alles moet worden gerechtvaardigd.

 1. Overweeg of uw huis kan worden verdeeld en verhuurd

Wat zorgt ervoor dat jouw huis opvalt in een drukke markt? Tegenwoordig zoeken zowel huizenkopers als vastgoedbeleggers naar het ‘eenhoornhuis’, een huis dat (of kan) worden opgesplitst om een secundaire woonruimte te bieden voor de nieuwe revolutie van reizigers met een gedeelde economie. Doe een beetje werk en investeringen en creëer een tweede eenheid die de hypotheek van de nieuwe eigenaar zal helpen betalen.

 1. Hanteer een redelijke prijs voor een kopersmarkt

Dit jaar gaat het niet per se om een verkopersmarkt, omdat de rente omhoog gaat en ook de voorraad. Dat betekent meer product op de markt dan voorgaande jaren. Dus als u niet wilt dat uw huis lange tijd blijft zitten, moet u het waarschijnlijk op een eerlijke manier berekenen. U wilt geen woning vinden die u wilt kopen, maar die u niet heeft kunnen verkopen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top
Facebook
Twitter
LinkedIn
error: Content is beschermd