Waarom je je huis moet beveiligen met een alarmsysteem

21 februari 2019

Heb je jouw huis (of bedrijf) al beveiligd met goede sloten op de deuren? En ben je nog bang dat er in jouw huis wordt ingebroken als je er niet bent? Beveilig je huis dan met een alarmsysteem. Dit zorgt voor een extra veilig gevoel. Waarom je je huis wilt beveiligen met een alarmsysteem? Dat lees je hieronder.

Meteen een melding

Zodra er iemand in de buurt van jouw huis komt gaat het alarm af. Je krijgt meteen een melding via sms of telefoon. Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je huis goed beveiligd is.

Live mee kijken

Veel alarmsystemen hebben tevens een camera waardoor je de beelden live, en achteraf, bekijken op bijvoorbeeld een smartphone. Dit geeft je een veilig gevoel en kan een mogelijke inbraak oplossen.

Een preventieve werking

Een alarmsysteem (met camera) schrikt mogelijke inbrekers af. Zij willen immers niet betrapt worden op een inbraak. Voorkomen is altijd het beste!

Korting op de verzekering

Veel verzekeringsmaatschappijen geven korting op de premie als een huis goed beveiligd is. Hiermee zijn de kosten van een goed alarm snel terugverdiend. Naast een alarm is het ook verstandig om je huis goed te beveiligen. Dit begint met het plaatsen van SKG3 cilindersloten.

Een goed alarmsysteem is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. Deze zijn al te verkrijgen vanaf 200 euro. Dit heb je snel weer terugverdiend als een inbraak hiermee wordt voorkomen of opgelost!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top
Facebook
Twitter
LinkedIn
error: Content is beschermd